Λυδία Σέρβου

4 + 1 τραγούδια με τη φωνή της Λυδίας Σέρβου

by Lydia Servou
in News

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Στον αστερισμό του Κριού ανήκει η Λυδία Σέρβου που γεννήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ στις 29 Μαρτίου.

4 + 1 τραγούδια με τη φωνή της Λυδίας Σέρβου

Η Λυδία Σέρβου είναι μια ερμηνεύτρια που όλοι όσοι ασχολούνται με το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, σίγουρα την έχουν πετύχει σε κάποια από τις ζωντανές εμφανίσεις της σε πολλές μουσικές σκηνές της πόλης. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο Μάνο Χατζιδάκι, ενώ καταφέρνει όπου τραγουδάει να συνδυάζει με ευκολία το παλιό με το σημερινό και καλό τραγούδι.

Πριν από τρία χρόνια κυκλοφόρησε ο πρώτος της προσωπικός δίσκος με τίτλο «Κάμε τον ύπνο σύννεφο» που περιείχε κάποια αγαπημένα και πασίγνωστα νανουρίσματα, αλλά και κάποια ολοκαίνουρια τραγούδια. Το τελευταίο διάστημα η Λυδία Σέρβου βρίσκεται στο στούντιο για να ηχογραφήσει την δεύτερη δισκογραφική της δουλειά σε μουσική Νεοκλή Νεοφυτίδη, Σταμάτη Χατζηευσταθίου και Ανδρέα Κατσιγιάννη.

Η Λυδία Σέρβου θα βρεθεί σήμερα, 29 Μαρτίου, στη σκηνή του Ίλιον Plus Stage παρέα με την Ηρώ Σαΐα, τον Νεοκλή Νεοφυτίδη, τον Σταμάτη Χατζηευσταθίου και πέντε ακόμα μοναδικούς μουσικούς για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που της ταιριάζει απόλυτα και στο οποίο θα ακουστούν κάποια κομμάτια από την επερχόμενή της δουλειά.

Εδώ θα ακούσουμε τέσσερα συν ένα τραγούδια με τη φωνή της που έχουν ήδη ξεχωρίσει στο διαδίκτυο.

Εκτός από χρόνια πολλά, της ευχόμαστε να είναι γερή και να πραγματοποιήσει όλα της τα όνειρα! Καλή επιτυχία σε όλα όσα κάνει!

1. Κοιμήσου αγγελούδι μου (Μίκης Θεοδωράκης, Κώστας Βίρβος)


2. Η μπαλάντα του Ούρι (Μάνος Χατζιδάκις – Νίκος Γκάτσος)


3. Για τον χαμένο έρωτα (Γιάννης Νικολάου, Ανδρέας Καραγιαννίδης)


4. Το τραγούδι του χελιδονιού (Χάρις Αλεξίου)


5. Με άστατο ερωτικό (Νεοκλής Νεοφυτίδης, Ανδρέας Καραγιαννίδης)

Πηγή: www.ogdoo.gr